Door: Simone

Het boek fantastische orgasmes van Marleen Jansen gaan we vandaag reviewen. Het boek verscheen bij Uitgeverij Oden. Een boek dat echt past bij onze blog kunnen we niet links laten liggen. 

Kun je leren klaarkomen? hoe je je orgasme verlengt van 1 minuut naar 47 minuten en langer, een lesje over de clitoris en hoe ze werkt, wat er met je orgasme gebeurt als je in de overgang komt. Dit zijn allemaal vragen waar je een antwoord op krijgt in het boek. In vijf stappen leert de auteur je iets over het vrouwelijke orgasme. Een veelgehoorde kwaal is dat een vrouw vaak niets voelt zou er iets mis met haar zijn. Ook stelt een vrouw de vraag dat haar man onhandig is in bed hoe ze ooit klaar komt. De auteur legt uit dat je als vrouw zelf verantwoordelijk bent voor je genot. Ze zegt het om het leven in eigen hand te nemen. Inclusief je seksualiteit. Alleen de partner kan je wel helpen, overleggen afstemmen en genieten is de boodschap vooral.

Sommige dingen doe je samen en andere dingen doe je allee. Dat geld ook voor seks. Dat kan samen, maar het kan ook heel goed alleen. Het is dus niet raar als je aan selflove doet wanneer je ook een man of een vrouw hebt.

Dit boek hebben we echt genietend gelezen. De auteur heeft echt een goed boek geschreven. We zijn super blij hiermee. We hebben meer over onze lijf geleerd. We zijn altijd gefocust op de partner tijdens een relatie, terwijl de auteur leert dat vrouwen ook aan selflove moeten doen. Ik heb vroeger wel veel aan selflove gedaan maar na mijn vaste relatie die ik inmiddels al 19 jaar heb doe ik er niet meer aan. Ik vond het niet meer nodig. Ik heb toch maar een partner. Absoluut fout als ik de auteur moet geloven. Je moet met je eigen lichaam bezig blijven. Je leert veel dingen van het boek als je een orgasme wil moet je linkerhelft van je hersenen uitgeschakeld worden. Zo dat heb ik nooit geweten. Wat ik wel wist is dat een orgasme stress vermindert. Ik weet dat mannen sneller klaar komen dan vrouwen. 80% van de mannen krijgt een orgasme en 30% van de vrouwen. Wat is dit heftig zeg. Hoe het zou komen legt de auteur ook uit in haar boek. De auteur heeft haar werk goed gedaan. Ze heeft een goed boek geschreven. Ik heb veel van dit boek geleerd. Ik denk dat veel vrouwen van dit boek zullen leren. Echt een zelfhulpboek voor je orgasme. Dat kan echt niet ontbreken in huis. Je hebt het altijd nodig. Ze geeft goede tips. Ik geef dit boek vijf sterren.

 

 

 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *