Door Simone

Laat op de avond komt een jonge vader thuis. Zijn dochtertje ligt rustig in haar bedje te slapen en die aanblik is een schrijnend contrast met de ravage die hij aantreft in zijn echtelijke slaapkamer, waar zijn vrouw levenloos in bed ligt. Op brute wijze is ze om het leven gebracht. Een paar dagen later komt een moeder thuis van een late dienst en treft haar tienerzoon aan in de woonkamer. Vermoord. Beide moorden lijken met hetzelfde wapen te zijn gepleegd, maar wat is het verband?

Terwijl inspecteur Helen Grace zich op de zaak stort, bevindt haar leven zich op een keerpunt. Haar meest recente aartsvijand loopt nog vrij rond en maakt dat ze geen stap kan zetten zonder drie keer achterom te kijken. Als zich een grote tragedie voordoet, is Helen nergens meer zeker van en al helemaal niet van haar baan. Haar trouwe partner Charlie zal tijdelijk in haar voetsporen moeten treden, maar is ze daar wel klaar voor?

Dit is de elfde deel van de serie. Dit boek krijg 3 sterren. Ik mis een paar punten hier in het boek. De spanning was niet consistent in het boek. Daar let ik op. Ook dwaalde het verhaal een klein beetje af. Voor de rest was het boek vlot geschreven. Alleen op sommige punten dwaalde het af. Ik heb weinig boeken met elf delen volgehouden. Dit boek is zeker goed geschreven, alleen de spanning moest consistent blijven. Voor de rest was het een goed boek. Ik ben benieuwd of er nog een deel komt van dit boek. De auteur kan goed schrijven dat weten we allemaal wel. Het was het wachten waard op dit boek. Sommige dingen zijn te gedetailleerd beschreven dat kon ook beter. Ze is een goede thrillerauteur. Er zijn veel vrouwelijke thrillerauteurs. Alleen sommigen zijn goed. Zoals deze auteur. Het is een iets zwaardere thema dan haar voorgaande boeken. Hier is ze een beetje de mist in gegaan. Voor de rest was alles prima.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *