Sex is persoonlijk maar bijna iedereen doet eraan. Vandaag gaan we 4 lekkerste sexstandjes beschrijven. 

 

Sex is super lekker. Ik wist niet dat het zo lekker was. Maar de lekkerste standjes zijn naar onze mening: 

#1 Cowgirl

#2 Doggy style

#3 Missionaris

#4 standje 69

 

Wat is hier zo leuk aan?

#1 cowgirl

Hier ga je bovenop de man zitten en zijn penis berijden. Je stopt de penis in het tweede gaatje waar je uit plast zeg maar. We leggen het zo goed en duidelijk mogelijk uit, want niet iedereen krijgt seksuele voorlichting vanuit huis.  Je neemt de leiding als je op de man rijdt. Het lekkerste is als je nat genoeg bent om op de man te rijden. Des te natter des te lekkerder. Als je je kont op en neer beweegt wanneer je op hem rijdt zal hij echt genieten van deze sex. Ook is het raadzaam om op en neer te bewegen naar voren. Het vereist wel veel techniek en ervaring om deze standje te doen. Ook als je je kont vasthoudt of hij dat doet en op en neer beweegt zal hij echt genieten van deze stand en lekker klaar komen.

 

#2 Doggy style

Deze positie is super lekker en gaat super diep. De vrouw zit met wijde benen en leunt op de knie met haar kont omhoog. Plaats twee kussens onder je borsten en leun daarop. De man gaat van achteren naar binnen in de vagina. Dit is een hele diepe en lekkere stand. Het zorgt voor veel orgasmes. Een andere manier van penentreren. Dit is een van de diepste standjes ooit. Je geniet echt van diverse orgasmes. Allerlekkerste is als je de ballen ook van achteren voelt dan weet je dat het echt diep ging. Het enige jammere hieraan is dat er geen persoonlijke contact is je ziet elkaars gezichten niet. Wat wel helpt is als de man de borsten van een vrouw vastpakt.

 

#3 missionaris

Dit is een veelgebruikte standje. Veel beginners en veel koppels maken hier gebruik van. De man gaat bovenop de brouw liggen. De vrouw ligt op haar rug.  Wat ook handig is is om een kussen onder de kont van een vrouw te plaatsen. Zo penetreert de man de vrouw nog dieper. De man komt sneller klaar bij een missionarisstandje. De vrouw haar clitoris wordt niet makkelijk gestimuleerd alleen haar vagina. Dit is een veelgebruikte sexpositie en een makkelijke sexpositie. De meeste koppels beginnen vaak zo met sex vooral als ze net bij elkaar zijn. Het kan super lekker zijn zeker als de vrouw nat genoeg is ( dat betekent haar vagina nat genoeg is, ben je dat niet gebruik glijmiddel) en ze haar benen over de man heen slaat of uit elkaar haalt en in de lucht houdt. De man vindt dat erg lekker.

 

#4 standje 69 

Standje 69 is echt lekker. Vooral omdat de vrouw de penis van een man stimuleert ( dus pijpt) en de man haar beft ( de vagina in de mond neemt). Dit is echt een persoonlijke standje. Niet iedereen houdt ervan of heeft genoeg ervaring. Maar gewoon proberen het is erg lekker. Je kan deze positie zowel van de zijkant als van de voorkant doen. Zijkant houdt in dat je op je zij gaat liggen omgekeerd de vrouw bij de penis zodat ze er met haar mond bij kan en de man op de zijkant tegen de vagina aan zodat hij daarbij kan. Wat ook kan is dat de man plat op zijn rug ligt en de vrouw met haar mond bij zijn penis kan en de man bij haar vagina. Deze standje is super lekker.

 

Welke standje vinden jullie het lekkerst?

 

 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *