Wij hebben een leuk pakket van pleasurelab moonshake massager opgestuurd gekregen. Wij mogen vandaag ook een pakket aan jullie verloten. Lezen jullie mee hoe jullie kans maken??

Pleasurelab moonshake massager pakket bevat het volgende inhoud 8 stuks:

 • pleasurelab moonshake massager ( zorgt voor cloritisstimulatie)
 • oplader pleasurelabe moonshaker massager
 • 4 opzetstukken:
 • Pleasurelab Moonshake™ Tickle me opzetstuk
 • Pleasurelab Moonshake™ Hello Clitty! Opzetstuk
 • Pleasurelab Moonshake™ Njoy 2 Get Her opzetstuk
 • Pleasurelab Moonshake™ Lick Me Leaf opzetstuk
 • Willie glijmiddel op waterbasis
 • Willie Toycleaner

Heerlijke set

Onze review komt eraan. We moeten alvast verklappen deze set is heerlijk. Deze moet je echt in je bezit hebben.

Hoe doe je mee?

laat een reactie achter op ons commentformulier dat je meedoet  je hoeft niet je echte naam te vermelden durf je dit niet stuur dan een e-mail naar  ourbodies@ourbodies.nl t.a.v. winactie totaalpakket

 

Extra winkans

Het is niet verplicht maar voor en extra lootje kunnen jullie de volgende stappen doorlopen. Per kanaal krijgt degene een extra lootje.

Like ons op  Facebook

Like Willie op Facebook

De winactie loopt tot  en met 21 mei 2022. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van ons via de e-mail zorg dat deze juist is vermeld.

Regels:

Wij zijn niet aansprakelijk voor zoek raken van de pakketten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wij doen de loting via namenloten.nl Wie de extra kanalen heeft geliket krijgt een extra lootje. Automatisch maak je hiermee meer kans. Als iemand onze winactie deelt krijgt hij/zij nog een lootje.

 

Op de winactie is de sociale media code van toepassing. Dat wil zeggen dat we samenwerken met het bedrijf. Zowel om een pakket beschikbaar te stellen voor de winnaar als voor ons zelf. 

Door admin

80 gedachte over “Winactie: Pleasurelab moonshake massager totaalpakket 1x t.w.v. 104,95 (gesloten)”
  1. Wat leuk waag zeker graag n kansje🍀
   Uiteraard volg jullie page Jessica Jill John Leidner. Ik kwam deze winactie net tegen op mijn winactie pagina harstikke leuk.
   Ik zal mijn vriendinnen uitnodigen en tagge🌸😍🌸

 1. Ja wat een top prijs! Benieuwd naar je review en ik zou het dolgraag zelf, maar ook met mijn nieuwe partner proberen.

 2. Ik maak graag kans op dit pakket. Ik ben enorm benieuwd hoe dit zal zijn om te gebruiken 😉 Lijkt me leuk en spannend om samen met m’n vrouw te gebruiken (we zijn beide vrouw), om ons huwelijk weer wat spannender te maken.
  (Beide pagina’s geliked en nu maar duimen)

  1. Ik maak erg graag kans. Na 8 jaar en met 4 kinderen kan ons sexleven wel een boost gebruiken. Dit pakket lijkt me daar ideaal voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *