Menstruatiepijn hebben is niet zo fijn? Wat doe je eraan? Met deze 4 tips komen jullie hopelijk een stuk verder. 

#1 warme kruik 

Wat helpt is een warme kruik leggen op de pijnplek zoals op de buik of onderrug. Een warme kruik verlicht de pijn. Wil je je zelf opfleuren dan kun je ook een warmtekussen nemen en dat leggen op de pijnlijke plek alleen deze is dan niet zo lang warm. Een kruik is langer en soms wel 6 uur warm. Dan hoef je niet steeds op te staan. Het is al vervelend genoeg om pijn te hebben.

 

#2 Aleve feminax 

Bij de Etos of Kruidvat in Nederland kun je Aleve Feminax kopen. Dit is een wondermiddel als je het hebt over menstruatiepijn. Je kunt ook lekker slapen ermee. Pas op niet rijden ermee je kunt in slaap vallen. Verder verlicht het de pijn enorm. Wat af en toe kan gebeuren is dat de menstruatie eventjes stopt tijdens de inname. De volgende dag zet het weer door. Het is persoonsgebonden.

#3 Neem een warme douche 

Een warme douche of een bad nemen is heerlijk. Je wast een soort van je pijn eraf. Iets heter dan normaal mag wel. Heerlijk.

#4 massage 

Wat ook helpt is een lekkere massage bij de Thaise of een Chinese salon. Weg met die pijn. Heerlijk masseren met olie. Je hebt er echt baat bij.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *