Chanel is een merk dat bijna iedere vrouw wel leuk vindt. Ik ook. Ik ben helemaal gek op nagellak. Vooral rood spreekt me echt aan. Ik wil altijd een langhoudende nagellak. Chanel le vernis nagellak is een van die nagellaken. Ik heb deze nagellak uitvoerig voor jullie getest. Lees snel verder waarom ik deze nagellak een aanrader vind.

 

 24 uur houdbaar:

Deze nagellak is 24 uur houdbaar. Ik heb er mee afgewassen, gedoucht, gesport, geklommen. Echt van alles en het ging er nog niet vanaf. Hij is dus echt long lasting. De kleur blijft echt lang hetzelfde. Hij is echt rood van kleur. Super mooi. Hij matcht met alle soorten kleding. Of je nu een jurk aan hebt of een broek dat maakt niets uit. Deze nagellak is echt klassiek en van alle tijden. Dit is mijn favoriete nagellak. Een nagellak die mijn hart heeft gestolen.

Het is een opvallende en super prachtige kleur. Deze nagellak is gemiddeld 30 euro er is nu korting nu iets goedkoper. Hij is het alle euros helemaal waard. Een duurdere nagellak heeft een voordeel, de samenstelling is kwalitatiever dan de gewone budgetnagellak die er vrijwel meteen van je nagels afvliegt. Er zijn natuurlijk ook goedkopere nagellakken die ook goed kunnen zijn. Dit is wel een van de nagellaken die gewoon de hele dag blijven zitten ondanks huishoudelijke taken of fysieke inspanningen. Deze nagellak droogt heel snel op. Hij is kwalitatief en de kleur is ook mooi. Het is echt een aanrader voor iedere vrouw. Iedere vrouw moet minimaal een nagellak van Chanel op haar beautyplank hebben.

 

Te koop bij bol.com 

 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *