Wij hebben 9 restaurants uitgekozen waar het eten lekker is. We gaan ook zeggen wat we van het service vonden. 

 

Top 9 qua eten: 

  1. Wereldkeuken Nijmegen
  2. Wereldkeuken Zaandam
  3. Restaurant 95
  4. Sisho
  5. Sumo
  6. Mezze
  7. Zainab Restaurant
  8. Surya restaurant
  9. Loetje

Service cijfer 5 is de hoogste rating: 

Wereldkeuken Nijmegen:

Deze restaurant krijgt  5 sterren. Een excellente service de medewerkers lachen altijd en hebben een goede service. We komen hier steeds maar weer terug. Al wonen sommigen in Amsterdam en Zaandam. Die 2,5 uur met ov is het zeker wel waard om de trein te nemen naar Nijmegen.

Wereldkeuken Zaandam:

Zij krijgen ook 5 sterren. Een goede service. Alle grill wordt goed gebakken hier. De mensen zijn leuk en aardig. Wokken wordt ook goed gedaan.

Sisho: 

Dit restaurant krijgt 5 sterren. Hier kun je ook sexy gekleed naar toe. Hier kan alles. Iedereen draagt hier vaak tops enzo. Alles kan hier.

Sumo: 

Sumo krijgt 4 sterren. Af en toe komt het voor dat je rauwe eten krijgt. De manager deed hier zeker wat aan. Goed van hem daarom krijgt hij 4 sterren. Als het eten goed bereid is is het wel lekker.

Loetje: 

Voor service krijgt Loetje een 1 helaas. We hebben expres mensen met kleur gestuurd naar het restaurant steeksgewijs en die kwamen niet aan de beurt. Er werd een keer gekeken ze zagen kleurlingen en keken weg. Ze gingen zelfs naar het personeel toe om een tafel te bemachtigen. Helaas nog niet aan de beurt.  Alle niet-kleurlingen kregen nog eens voorrang bovenop mensen met kleur. Echt jammer dit. Ze moeten echt hun service verbeteren. De meeste mensen komen dan niet meer terug als het zo doorgaat.

Door admin

Een gedachte over “Restaurant top 9”
  1. Jammer van Loetje, veel positieve verhalen over gehoord. Misschien scheelt het per locatie – al zou huidskleur gewoon nooit een rol mogen spelen in of je wel of niet bediend wordt (bedoel meer dat dit het verschil kan verklaren in de verhalen die ik heb gehoord van vrienden). Lijkt me in elk geval heel vervelend om mee te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *