Vandaag 4 plekken waar je sex kunt hebben. 

#1 kruk

#2 zijkant bed

#3 grond

#5 stoel

 

#1 kruk

Een kruk zorgt voor veel sexplezier. Rijdt op de man op de kruk op en neer. Heerlijke gevoel krijg je erbij. De man komt ook sneller klaar hierdoor. Als je met je kont op en neer beweeg en lekker blijft rijden voelt het heerlijk aan.

#2 zijkant bed

Een bed is een standaard plek maar maak het leuk. Zorgt ervoor dat het mooi versierd is. Verschillende standjes kun je op een bed doen. Allerlekkerste is tegen de zijkant van het bed. De dame haalt haar benen uit elkaar de man gaat naar binnen met de penis. Je ligt aan de zijkant van het bed. Er kan ook met een been geleund worden op een kast of een tafel met een been. Heerlijke gevoel krijg je en diepe penetratie.

#3 grond

Op de grond voel je ook meer plezier. Je kunt ook dieper gaan. Rijden op de man is echt een heerlijke stand. Ook kun je doggy style doen.

#5 stoel

Op de stoel voel je je ook heerlijk. Heerlijk diep naar binnen gaan op de stoel. Neem een stevige stoel. Je kunt dan heerlijk rijden op de man of de man gaat in je als je je benen omhoog duwt en leunt op zijn schouders.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *