Door Simone

Eerder hadden we de winactie online geplaatst van het Willie pleasurelab moonshaker massager pakket. Vanaag ga ik dit pakket reviewen. Lezen jullie mee??

 

Pleasurelab moonshake massager pakket bevat het volgende inhoud 8 stuks:

  • pleasurelab moonshake massager ( zorgt voor cloritisstimulatie)
  • oplader pleasurelabe moonshaker massager
  • 4 opzetstukken:

Pleasurelab Moonshake™ Tickle me opzetstuk

Pleasurelab Moonshake™ Hello Clitty! Opzetstuk

Pleasurelab Moonshake™ Njoy 2 Get Her opzetstuk

Pleasurelab Moonshake™ Lick Me Leaf opzetstuk

  • Willie glijmiddel op waterbasis
  • Willie Toycleaner

 

Mijn mening:

Dit was de eerste keer dat ik een vibrator heb gebruikt. Mijn eerste ervaring is helemaal perfect en super lekker ermee. Nu begrijp ik waarom veel vrouwen minstens een vibrator hebben. Als het op seks aankwam ben ik een laatbloeier vanwege een religieuze overtuiging besloot ik om na het huwelijk seks te hebben met mijn partner. Dat is gelukt. Gelukkig is mijn partner een heel open persoon en zegt hij dat je moet genieten van seks. Sextoys horen daar natuurlijk bij. Om het spannend te houden in de slaapkamer is het echt een aanrader om sextoys te gebruiken. Ik heb het hele pakket als een enorme genot beschouwd. Ik had nooit gedacht dat sextoys zo lekker zouden zijn. Gebruik altijd eerst een glijmiddel voordat je met de toys begint want des te natter je bent des te lekkerder het wordt.

 

Hemels pakket:

Eerst een mededeling: gebruik altijd een glijmiddel voordat je deze producten gebruikt. De regel is des te natter je bent des te lekkerder het wordt. Het glijmiddel wordt meegeleverd in het pakket Willie glijmiddel op waterbasis.

Pleasurelab moonshake massager zorgt voor clitorisstimulatie. De meeste vrouwen vinden stimulatie op de clitoris echt heerlijk. Ik ook. Ik heb deze massager als een enorme genot beschouwd. Ik zag ze wel in pornofilms voorbij komen. Nu begrijp ik waarom die dames het lekker vonden. De massager is in te stellen op diverse standen. Van laag naar hoog. Een tip eerst laag beginnen en daarna lekker hard gaan. Dat is echt het lekkerst.

Ik heb als eerst de lick me leaf opzetstuk geprobeerd. Deze plaats je op de massager. Ik vind het zo heerlijk het gevoel dat er een tong in je vagina gaat. Het is echt even goed alsof een man met een tong over je vagina glijdt. Wat een lekker opzetstukje. Heerlijke en hemelse orgasmes beleefde ik aan deze vibrator. Echt super harde orgasmes had ik hiervan gehad. Het is gewoon steeds heerlijk. Ik vind de lick me leaf het beste. Alle opzetstukken zijn stuk voor stuk heerlijk maar als ik iets op nummer 1 zou willen plaatsen dan is de lick me leaf het beste.

Hello Clitty dit was persoonlijk ook echt een heerlijke opzetstuk. Je stimuleert lekker je clitoris Clitoris is een gevoelige plek bij de vrouw. De meeste vrouwen vinden hello clitty echt een van de lekkerste vibrators ever. Ik moet me er ook bij aansluiten na de tong vond ik die ook echt lekker. Deze kun je ook dubbel laten stimuleren. Je hebt aan twee kanten oortjes. Ook echt lekker.

Tickle me: wat als ik je vertel dat je een duo orgasme kunt krijgen. Dat kan zeker met de tickle me.Hij stimuleert de g-spot en de clitoris. De kleine stuk is voor je g-spot en de grote voor je clitoris. De onderste stuk is lekker groot en heerlijk. Ook de bovenste natuurlijk. Ik heb lekkere orgasmes gehad.

Njoy 2 Get Her opzetstuk was ook heerlijk zeker als je samen plezier wilt. Het Njoy 2 Get Her opzetstuk verandert de Pleasurelab Moonshake™ massager in een ware partner vibrator. Door het opzetstuk te gebruiken, kan de penis namelijk ook gestimuleerd worden. Dit kan solo door mannen gebeuren, maar ook samen met een vrouw. De achterkant van het Njoy 2 Get Her opzetstuk, is namelijk afgewerkt met ribbels. Op deze manier kunnen beide partners tegelijkertijd gestimuleerd worden. Ons advies is om hierbij het boezemvriend standje te gebruiken (In dit standje vrijen beide partners zittend. De man gaat zitten en de vrouw komt over hem zitten met haar voeten achter de jongen.). Nadat jullie zo innig tot een gezamenlijk hoogtepunt zijn gekomen, wil je nooit meer anders! Ja ze hebben zeker gelijk. We hadden echt lekker gehad.

Goede reiniging:

Als je klaar bent dan moet je deze producten goed reinigen dat kan met Willie Toycleaner. Des te hygiënischer je bent dez te beter. Je kunt het ook met koud water wassen en afvegen met een washand als je niet zo een zin het in een uitgebreide reiniging.

Hemels pakket:

Deze hele pakket is echt hemels. Je moet het echt geprobeerd hebben. Wees gewaarschuwd eenmaal eraan begonnen dan zul je verslaafd raken. Ik bedank de maker van deze pakket. Super lekker is dit.

Verkrijgbaar bij bol.com 

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *